En kjempegod hverdagsmiddag med torsk, grønnsaker og kokosmelk.
I dag jukser jeg litt og låner bilde og oppskrift fra godfisk.no.
Denne middagen har vært en slager her hjemme en stund, og du bruker knapt mer tid enn det tar risen å koke, et kjempepluss!
Torskepanne med kokosmelk - 2 porsjoner
INGREDIENSER
300-350 gram lettsaltet torsk (skinn- og beinfri)
½ purre i ringer
½ paprika i biter
En neve sukkererter i biter
1 dl matfløte
½ terning fiskebuljong eller tilsvarende fiskefond
1 dl kokosmelk, mager eller vanlig
0,5 ss rød curry paste
Ris, nudler eller annet ønsket tilbehør, gjerne fullkorn.
FREMGANGSMÅTE
Del fisken i passelige stykker og sett risen på kok (min skulle koke 10 minutter)
Surr grønnsakene noen minutter i wok eller steikepanne
Ha så i matfløte og fiskebuljong og kok opp
Tilsett kokosmelk og curry paste, bland godt og legg oppi fiskestykkene
La stå og trekke med eller uten lokk til fisken er ferdig og den flaker seg, ca. 5 minutter.
Du kan fint bruke frossen wokblanding istedenfor ferske grønnsaker, og curry paste finner du i hylla med woksauser og lignende :-)