Innimellom får jeg fullstendig dilla på lapper.
Disse lappene passer for de fleste. De er glutenfrie (så sant du velger glutenfrie havregryn), sukkerfrie og har godt med mettende proteiner og langsomme karbohydrater.
For å spare tid på morgenen lager jeg ferdig røra på kvelden og setter klar i kjøleskapet. Steikinga er fort gjort dagen etter.
Frokostlapper - 3 lapper, 1 porsjon
INGREDIENSER
3 ss (30 gram) havregryn (eller erstatt noe med havremel)
2 ss (60 gram) cottage cheese
1 egg
Rosiner
Kanel
Eplebiter/eplerasp
FREMGANGSMÅTE
- Bland de tre hovedingrediensene til ei tykk røre. Hvis du vil ha røra glatt kjører du alt sammen jevnt med en stavmikser eller tilsvarende, men det er slettes ikke nødvendig
- Ha så i det fyllet du ønsker. Jeg er veldig glad i rosiner, så det er et fast innslag i frokostlappene mine. Eplerasp og kanel er også kjempegodt og gjør lappene saftigere og søtere
- Stek på middel varme til begge sidene har fått farge
Veldig gode med syltetøy ;-)